Μεταφορά κεφαλαίων σε τραπεζικό λογαριασμό

Υπηρεσίες

Μεταφορά κεφαλαίων σε τραπεζικό λογαριασμό

Επισκεφθείτε έναν αντιπρόσωπο της DOG PI έχοντας μαζί μια έγκυρη ταυτότητα και μπορείτε να στείλετε χρήματα σε οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό. Οι συνεργάτες μας είναι ανοιχτά σε καθημερινή βάση με διευρυμένο ωράριο εργασίας, συμπεριλαμβανομένου του Σαββάτου και της Κυριακής.

Χρειαζόμαστε την ταυτότητά σας (παράδειγμα: Διαβατήριο ή ταυτότητα) και τα τραπεζικά στοιχεία του παραλήπτη. παρακαλούμε, να είστε προσεκτικοί με τα τραπεζικά στοιχεία. Σε περίπτωση ακύρωσης ή διόρθωσης ενδέχεται να χρεωθείτε με επιπλέον χρέωση/πρόστιμο από την τράπεζα του παραλήπτη ή και της εταιρείας/πάροχος όπου πραγματοποιεί την συναλλαγή σας.

Πώς λειτουργεί; Επισκεφθείτε έναν αντιπρόσωπο της DOG PI έχοντας μαζί μια έγκυρη ταυτότητα και μπορείτε να στείλετε χρήματα σε οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα και σε πολλές χώρες στο εξωτερικό. Οι αντιπρόσωποι μας είναι ανοιχτά σε καθημερινή βάση με διευρυμένο ωράριο εργασίας, συμπεριλαμβανομένου Σαββάτου και Κυριακής. Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι η ταυτότητα σας και το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη.

(παράδειγμα: Διαβατήριο ή ταυτότητα) και τα τραπεζικά στοιχεία του παραλήπτη. Παρακαλούμε, να είστε προσεκτικοί με τα τραπεζικά στοιχεία. Σε περίπτωση ακύρωσης ή διόρθωσης ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με επιπλέον πρόστιμο από την τράπεζα παραλήπτη ή τον πάροχο που εκτελεί την υπηρεσία.