Μεταφορά κεφαλαίων σε μετρητά

Υπηρεσίες

Μεταφορά κεφαλαίων σε μετρητά

Επισκεφθείτε τον πλησιέστερο αντιπρόσωπο της DOG PI για να στείλετε ή να λάβετε άμεσα χρήματα από την Ελλάδα ή από το εξωτερικό. Οι αντιπρόσωποι μας είναι ανοιχτά σε καθημερινή βάση με διευρυμένο ωράριο εργασίας, συμπεριλαμβανομένου Σαββάτου και Κυριακής. Το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς είναι η ταυτότητα σας και το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη.

Πώς λειτουργεί;
Αποστολή Χρημάτων: Επισκεφθείτε έναν αντιπρόσωπο της DOG PI έχοντας μαζί μια έγκυρη ταυτότητα. Παραδώστε το ποσό που θέλετε να στείλετε και πληρώστε την χρέωση. Δώστε το όνομα του παραλήπτη όπως αναγράφεται στην ταυτότητά του καθώς και τη χώρα προορισμού. Μέσα σε λίγα λεπτά η συναλλαγή θα ολοκληρωθεί και θα λάβετε τον αριθμό αναφοράς που μπορείτε να μοιραστείτε ΜΟΝΟ με τον παραλήπτη. ΜΗΝ ξεχάσετε να υπογράψετε την απόδειξη και να λάβετε το αντίγραφο της απόδειξης του πελάτη.
Παραλαβή Χρημάτων: Επισκεφθείτε έναν αντιπρόσωπο της DOG PI έχοντας μαζί σας μια έγκυρη ταυτότητα. Δηλώστε το όνομα του αποστολέα, το αναμενόμενο ποσό τον αριθμό αναφοράς και τον πάροχο. Μέσα σε λίγα λεπτά θα διεκπεραιωθεί η συναλλαγή σας. ΜΗΝ ξεχάσετε να υπογράψετε την απόδειξη και να πάρετε το αντίγραφο του πελάτη.